• sns01
  • sns02
  • sns04
  • sns03
Rapu

He Rongo Pai: I toa a Beijing Yugou i te Hinonga "Paarua Kairangi" i roto i te Aromatawai Kounga o te Komihana Taone o Beijing mo nga Whare me te Whakawhanaketanga Taone-taiwhenua!

rongo23 (1)
He Rongo Pai: I toa a Beijing Yugou i te Hinonga "Paarua Kairangi" i roto i te Aromatawai Kounga o te Komihana Taone o Beijing mo nga Whare me te Whakawhanaketanga Taone-taiwhenua!I te Maehe 15, ko te Beijing Municipal Commission o Housing and Urban-Rural Development i whakapuaki i nga hua o te aromatawai me te whakarōpūtanga o te mana o te kounga o nga umanga raima kua oti te whakauru me nga umanga kua oti te hanga i te haurua tuarua o 2021. Beijing Yugou Co., Ltd. i runga i te 5 o runga i nga hua arotake o 98 nga umanga raima kua rite i roto i te taone nui, a ka whiwhi i te hua whakarōpūtanga "pai" iti-mōrea.
rongo23 (2)
I roto i te arotakenga o nga hinonga waahanga hanga-mua, i whiwhi a Beijing Yugou i te hua whakarōpūtanga "pai" iti-morearea o nga hinonga waahanga kua oti te hanga me ona painga nui.
rongo23 (3)
Na te tuunga o nga Whakataetae Taitokere o Beijing i te tau 2022, ka heke a "Taurua Olympics Beijing" i roto i nga hitori mo ake tonu atu.He waimarie a Beijing Yugou i whai waahi ki te hanga i te kaupapa Olympic mai i te tau 2008 Beijing Summer Olympics.Mai i te Whare Whakawhanawhana Olimipia, nga panui whakairi o waho o waho o te Whare Tennis Olympic, me etahi atu, ki te tono angitu o te tuunga tuatahi o te arc hyperbolic arc i roto i te National Speed ​​Skating Stadium (Ice Ribbon) o te 2022 Winter Olympics.
1

2

National Stadium (Kohanga Manu)
3

4

Taiwhanga Reeti Reeti a Motu (Ripene Tio)

Mai i te 2008 ki te 2022, ko nga tau tekau ma wha ehara i te mea he pakaruhanga i roto i nga hangarau raima o mua, engari he whakatipuranga mo te torotoro me te whakatapua ki te umanga raima.
Ma te whakaaro taketake me te manawanui, ka noho tonu a Beijing Yugou i te tikanga o te kawenga me te misioni o te hinonga "Double Olympics", ka whai waahi tonu ki te whakawhanaketanga me te hanga o Beijing-Tianjin-Hebei me nga hua me nga ratonga o te kounga teitei me te pai. !


Te wa tuku: Mei-24-2022